Profim

Profim

Al meer dan 8 jaar werken Reco Office Furniture en Profim samen. Opgericht in 1991, is het bedrijf gespecialiseerd in de productie van hoogwaardige zitmeubelen. Profim is gevestigd in Turek in Polen en produceert daar zelf sinds 1994. De producten vervaardigd door Profim zijn indrukwekkend op gebied van ergonomie, kwaliteit en design: innovatief en doordacht zijn bijvoeglijke naamwoorden die Profims producten zeer toepasselijk beschrijven. De productie gebeurt in Turek in Polen met bekwaam en hooggekwalificeerd personeel op een oppervlakte van ongeveer 50.000 vierkante meter. Hier worden elke maand ongeveer 100.000 zitmeubelen gemaakt. State-of-the-art machines en onafhankelijke testen in het bedrijfslaboratorium garanderen een uitstekende kwaliteit. Zowel de metaalbewerking, het lakken, het verchromen, de gietschuimafdeling, de naaiafdeling en het laboratorium bevinden zich in Turek, waardoor de naadloze verwerking en productie op elke moment mogelijk is. In 2000 kreeg Profim ook de 9001-certificering voor de conformiteit met het kwaliteitsmanagementsysteem, dit wil zeggen, Profim kan producten van hoog niveau leveren, herhaaldelijk aan de klant leveren volgens schema.

Ecologie en milieu zijn erg belangrijk voor Profim. Daarom is het milieubeheersysteem volgens ISO14001 geïmplementeerd en toegepast. Als fabrikant neemt Profim de verantwoordelijkheid voor een natuurlijk milieu. Profim beschikt over een FSC-certificaat, wat betekent dat de gebruikte houtgrondstoffen afkomstig zijn van een bosbouw die verantwoordelijk is en onder toezicht staat. Innovatie, een van de bedrijfswaarden die Profim belichaamt, moet worden teruggevonden in een modern design, waardoor de nieuwe trend wordt gezet en men altijd mee is met de tijd.

Verantwoordelijkheid, een andere bedrijfswaarde van Profim wordt verzekerd door service, ergonomie, kwaliteit, service, samenwerking, ecologie en teamspirit. Daarom kunnen we Profim ten volle aanbevelen als fabrikant van zitmeubelen.