WINI

WINI Büromöbel – De Onderneming

Hoogwaardig, functioneel en onafhankelijk in ontwerp: met op maat gemaakte inrichtingsoplossingen, een uitgebreid assortiment en servicegerichte, betrouwbare diensten behoort de firma WINI tot de top 10 van de Duitse kantoorinrichters. Een hoge standaard van kwaliteit, gemotiveerde medewerkers en constante inspanningen om aandachtig naar klanten en handelspartners te luisteren zijn de garantie voor het constante marktsucces van WINI.

De productportfolio van het bedrijf, dat opgericht werd in 1908 en gerund wordt door de derde generatie van de familie, omvat hoogwaardige bureau‑, rekken- en kastsystemen, alsook innovatie organisatiemeubilair, sterk absorberende systemen en representatieve conferentie- en ontvangstfaciliteiten. Duurzaam ontworpen en geproduceerde systeemcomponenten zijn net zo kenmerkend voor WINI-producten als maximale functionaliteit en een hoge mate van ontwerp en ecologische kwaliteit.

Alle meubelelementen van WINI zijn flexibel combineerbaar, uitbreidbaar en omkeerbaar. Ze kunnen op elk moment worden aangepast aan veranderede werkprocessen en voldoen zelfs aan de hoogste eisen op gebied van ergonomie, modulariteit en variabiliteit. Op basis van een flexibele, gestroomlijnde organisatie, realiseert WINI ook individuele wensen van klanten met korte levertijden. De serie-meubelsystemen dienen als bouwsteen voor creatieve productideeën: WINI ontwikkelt en produceert meubeloplossingen die speciaal zijn afgestemd op de behoeften van zijn klanten.